Skip to main content

Ο Κώστας Κόκλας πρωταγωνιστεί επί τέσσερις σεζόν στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει στα Θεατρικά Προγράμματα για το έργο και αποκαλύπτει γιατί θα σταματήσει να είναι… ένας άνδρας έτοιμος για όλα!!!

Συνέντευξη στη Βίκυ Διαμάντη

ανδρες ετοιμοι

-«Άνδρες έτοιμοι για όλα»… Πώς έφτασαν στο σημείο να είναι έτοιμοι για όλα;

Το έργο διαδραματίζεται σε περίοδο κρίσης. Ο κόσμος περνάει πολύ δύσκολα και έτσι και αυτός ο επιχειρηματίας που έχει αυτή την ταβέρνα, την Αναμπέλα, περνάει πολύ δύσκολα, χρωστάει κάποια χρήματα, κινδυνεύει να χάσει το μαγαζί του και οι φίλοι του για να τον βοηθήσουν, σε μία φάση αλτρουισμού, του προτείνουν να κάνουν ένα στριπτίζ που θα συμμετέχουν και αυτοί.

-Πόσο εύκολο σας είναι να κάνετε στριπτίζ επί σκηνής;

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που προσβάλλει τους άλλους, γίνεται με χιούμορ και γενικότερα εγώ δεν έχω θέμα με το ανθρώπινο σώμα. Μία χαρά είναι.

-Παρακολουθήσατε κάποια μαθήματα σε κάποιον επαγγελματία για να το κάνετε;

Όχι δεν κάναμε μαθήματα. Ένα χορευτικό κάνουμε που μας το δίδαξε η Ελπίδα Νίνου, η χορογράφος της παράστασης. Είναι το χορευτικό του τέλους και είναι στάνταρ σε κάθε παράσταση και στις ξένες παραγωγές ώστε να μην είναι κάτι που να προσβάλλει το κοινό που έρχεται στην παράσταση.

-Το έργο αυτό ήταν πετυχημένη ταινία, το Full Monty…

Το δικό μας δεν έχει σχέση με την ταινία βασίζεται στο θεατρικό έργο Ladies Night των Στέφεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν. Και το Full Monty σε αυτό το έργο βασιζόταν (σ.σ. Μάλιστα ο ΜακΚάρτεν το 1998 έκανε αγωγή στους παραγωγούς της ταινίας Full Monty απαιτώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε στο δικαστήριο γιατί η ταινία είχε γυριστεί στην Αγγλία).

-Ποιος είναι ο χαρακτήρας που υποδύεστε;

Είναι ένας μέσος Έλληνας επιχειρηματίας που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες και προσπαθεί να κρατήσει την επιχείρησή του. Σαν χαρακτήρας, για να έχει τόσους φίλους φαντάζομαι και να τον αγαπάνε, είναι ένας θετικός χαρακτήρας. Αυτό από την άποψή ότι μπορεί να είναι φίλος, μπορεί να μοιράζεται πράγματα, να κατανοεί τις αγωνίες των γύρω του…

κοκλας

-Έχετε κοινά στοιχεία με αυτό το χαρακτήρα;

Με όλους τους χαρακτήρες που παίζω έχω κοινά στοιχεία στην ουσία. Απλώς κινούνται σε διαφορετικές καταστάσεις.

-Όπως ζουν οι ήρωες του θεατρικού έργου δύσκολες καταστάσεις, έτσι ζουν και οι περισσότεροι Έλληνες δύσκολες καταστάσεις. Εσείς πώς το βλέπετε αυτό που συμβαίνει;

Εγώ έχω περάσει και πολύ πιο δύσκολα… Δεν είναι τώρα δύσκολες καταστάσεις. Δύσκολες καταστάσεις ήταν πριν από τριάντα χρόνια… Δεν υπήρχε τηλέφωνο, δεν υπήρχε ρεύμα στα χωριά, οι δρόμοι ήταν πολύ πιο χάλια, δεν υπήρχαν ευκαιρίες, παιδεία, δεν είχαμε πληροφόρηση, δεν είχαμε τόσα πολλά ρούχα να αλλάζουμε, οι γονείς μας μας μεγαλώνανε δύσκολα, με πολλή δουλειά. Τώρα είναι μια χαρά!

κοκλας

 

-Για πόσο καιρό ακόμη θα παίζεται το έργο;

Νομίζω ότι θα παιχτεί και την επόμενη σεζόν.

-Θα συμμετέχετε και εσείς να υποθέσω…

Όχι εγώ δεν θα είμαι, θα κάνω κάτι άλλο. Έκλεισα τέσσερις σεζόν με αυτό το έργο. Είναι αρκετά. Παρόλα αυτά το έργο έχει δυναμική να πάει και άλλες σεζόν και θα συνεχίσει πιστεύω και εγώ. Εμείς θα παίξουμε μέχρι τα μέσα Μαίου.

-Τι θα ακολουθήσει λοιπόν μετά τους «Άνδρες έτοιμοι για όλα»;

Συζητάω διάφορα για του χρόνου όμως δεν είναι ακόμη κάτι ανακοινώσιμο.     

assets_large_t_1661_54019178_1_0 

  

 

fb-share-icon2000
Tweet 2k
error: Content is protected !!