Skip to main content

 

Η περφόρμερ Pavlina Styl μαζί με το εξαιρετικό κουαρτέτο της, θα μας μαγνητίσει για άλλη μια φορά το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο ΕlConventodelArteμέσα από μια μουσική παράσταση βασισμένη στο μουσικό θέατρο, το καμπαρέ και τον κινηματογράφο, γεμάτη συναισθηματικές εναλλαγές με σκοπό να παρασύρει το κοινό της, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την αισθαντικότητα της, στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα, της διαφορετικότητας, του πάθους, της αναρχίας και του απαγορευμένου…..

Με διάθεση ρετρό και πρωτότυπες διασκευές ερμηνεύει σε τέσσερις γλώσσες διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού και του διεθνές ρεπερτορίου και μας ταξιδεύει στο Παρίσι και την BelleÉpoque, στο μεσοπολεμικό Βερολίνο, στο Αmsterdam, στη Νότια Ιταλία, με τελικό προορισμό την Ελλάδα όπου θα μας παρουσιάσει ζωντανά το νέο της τραγούδι «Μαγνήτες»/«Aimants» από το πρώτο της προσωπικό album. 

Μέσα από τις διασκευές, πάντα σε ύφος swing-cabaret με jazz στοιχεία, tangoκαι waltz θα ακουστούν αγαπημένα κομμάτια των J. Brel, Ε. Piaf, C. Aznavour, M. Dietrich, Κ. Weill, ΝinoRota, J. Kander, T. Waits, Σ. Κραουνάκη, Ε. Καραΐνδρου κ.α.

Συντελεστές :
PavlinaStyl: Φωνή 

Νίκος Καλαντζάκος: Πιάνο
Φοίβος Μποζάς: Σαξόφωνο 
Γιώργος Κωστόπουλος: Κοντραμπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος: Ντράμς-Κρουστά 

Επιμέλεια παραγωγής:PavlinaStyl

Facebookpage: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/

Νewsong! ‘Μαγνήτες’  https://youtu.be/5yg76S1dULA

Η PavlinaStylσυστήνεται:

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου όπου και ξεκίνησε την επαφή της με τη μουσική μελετώντας πιάνο και θεωρητικά. Σπούδασε MedicalSciencesandClinicalNutritionστο Πανεπιστήμιο του Surrey-Guildfordμε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο τουSheffieldστην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Αθήνα συνέχισε τις σπουδές της στη μουσική, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού και μουσικού θεάτρου με τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, σύγχρονο τραγούδι με την Έλλη Πασπαλά, μαθήματα υποκριτικής με την Πέμη Ζούνη και κινησιολογίας με τη Φρόσω Κορρού.

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και περφόρμανς, σε μουσικά φεστιβάλ όπως το μικρό Παρίσι των Αθηνών-PetitParisd’ Athenesκαι τα πρόγραμμά της με τους τίτλους «MiLorDs», «LesOmbresdelaRue», «Τα βήματα των χωρισμένων εραστών»,«Doublevisageà l’extrême», «DanserdansleNoir», «SidewalksdelaruePigalle», «Lesdemoisellesd’ Avignon» σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία συνεργαζόμενη με τους πιανίστες-συνθέτες Μάνο Αθανασιάδη, Mάνο Κιτσικόπουλο, Χρίστο Θεοδώρου, Νίκο Καλαντζάκο και με τζαζ μουσικά σύνολα στην Αθήνα, σε χώρους όπως: το HalfNote, το AthenaeumKελάρι MariaCallas, το FaustBarTheater, το Θέατρο Χυτήριο, το ElConventodelArte, το Θέατρο Εliart, το Νομισματικό Μουσείο Aθηνών (Ιλίου Μέλαθρον), το Τρένο στο Ρουφ, το Θέατρο Βeton7, κ.ά., ερμηνεύοντας τραγούδιατου διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου βασισμένα στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ, αλλά και στον κινηματογράφο με valse, tango,swingκαι jazzδιασκευές μέσα από τους ρυθμούς τωνJ. Brel, Ε. Piaf, C. Aznavour, Κ. Weill, Μ. Dietrich, ΝinoRota, J. Kander, C. Porter, Τ. Waits, Γ. Σπανό, Σ. Κραουνάκη, Ε.. Καραΐνδρουκ.ά 

Πού: El Convento Del Arte 

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Μουσική Παράσταση: Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

 

Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά  χωρίς διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – ‘Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

ΠληροφορίεςΚρατήσεις: ElConventoDelArte- τηλ. 2105200602 –email: [email protected]– web address : http://www.elconvento.gr/

Είσοδος:  10 euro

 

Ευχαριστούμε την κυρία Αλίκη Δανάλη για την επικοινωνία και την προβολή των παραστάσεων

 

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς Επικοινωνίας του ELCONVENTODELARTE

 

 

fb-share-icon2000
Tweet 2k
error: Content is protected !!