Skip to main content

To New York Acting Studio, έχοντας ήδη συμπληρώσει έξι πετυχημένα χρόνια ως δραματική και MUSICAL THEATRE σχολή και με πολλές επιτυχίες των μαθητών μας στο χώρο της υποκριτικής τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Αισθάνεται την ανάγκη να σταθεί δίπλα στους σπουδαστές, αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη τριετή υποτροφία επαγγελματικών σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παρουσιάσουν, έναν μονόλογο και ένα τραγούδι της επιλογής τους από τις 15 Σεπτέμβρη έως 9 Οκτώβρη στην επιτροπή της σχολής.

Αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] γράφοντας το όνομα και το τηλέφωνό τους. Στην συνέχεια η γραμματεία της σχολής θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη μέρα και την ώρα της ακρόασης, ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία.

 Επιπλέον, πέρα  από τον πρώτο ή την πρώτη που θα κερδίσει την υποτροφία, οι επόμενοι δύο εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα μερικής υποτροφίας υποτροφίας 30% στα δίδακτρά τους για μια ολόκληρη χρονιά.

Στην επιτροπή θα είναι ο διευθυντής  της σχολής Νίκος Κατής και διακεκριμένοι καλλιτέχνες και καθηγητές, με σημαντική πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό:Wendy Gibbins, Κωνσταντίνος Παγιάτης, Κορίνα Κοσκινά, Βίκυ Παναγιωτάκη και Σπύρος Κουβαράς.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ:

Το NYAS εστιάζει στην ιδιαιτερότητα και προσωπικότητα κάθε σπουδαστή, δίνοντας έμφαση σε: διαίσθηση, αυθορμητισμό, συναισθηματική ειλικρίνεια, φαντασία και ανάληψη ρίσκων. Διαμορφώνει performing artists εφοδιασμένους με όλα τα δυνατά μέσα έκφρασης, ικανούς να ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της τέχνης τους, μέσα από τη δική τους εφευρετικότητα και προσωπικότητα. Επαγγελματικές σπουδές με πρωτοποριακά προγράμματα εφάμιλλα των μεγάλων σχολών του εξωτερικού. Δουλεύουμε ανοίγοντας το μυαλό και ξεκλειδώνοντας το σώμα και τη φωνή.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ:

MUSICAL THEATRE PERFORMANCE (Δίπλωμα 1ετές και 3ετές)

Dance: Μπαλέτο, Jazz, Σύγχρονο, Χορογραφίες, Street hip-hop, κλακέτες

Vocal: Φωνητική, Τραγούδι, Χορωδία, Ορθοφωνία, Σολφέζ, Θεωρία μουσικής

Musical: Performance, Ρεπερτόριο, Ιστορία μουσικού θεάτρου

Acting: Ανάλυση κειμένου/χαρακτήρων, Υποκριτική στο τραγούδι, Σκηνική παρουσία

– DRAMATIC ARTS THEATRE & FILM (Δίπλωμα 1ετές και 3ετές)

Υποκριτική, Κίνηση, Χορός, Φωνητική, Ορθοφωνία, Σωματικό Θέατρο, Μάσκες, Alexander Technique, Yoga, Ανάλυση κειμένου/χαρακτήρων, Σκηνική παρουσία, Τεχνικές για οντισιόν, Παρουσιάσεις, Παραστάσεις στο τέλος του χρόνου

DANCE – MOVEMENT – BODY

The essence of dance is the expression of man – the landscape of the soul. Dance like there’s nobody watching!

– Μπαλέτο, Σύγχρονο, Musical Jazz, Cont Jazz, Χορογραφίες, Κλακέτες

– Hip-hop, Αφρικάνικος, Butoh, Κίνηση για ηθοποιούς

– Alexander Technique, Yoga, Pilates, Stretching ενδυνάμωση

– VOCAL STUDIES (ομαδικά και ιδιαίτερα)

The human voice is the organ of the soul and the most beautiful instrument of all. At NYAS you will discover your true individual voice. Start using it!

Φωνητική, Tραγούδι, Ορθοφωνία, Σολφέζ, Θεωρία μουσικής, Χορωδία

FILM and TV ACTING – ON CAMERA (Δίπλωμα 1ετές)

“The ART of ACTING is NOT Acting”

Για όσους πραγματικά θέλουν να γνωρίσουν & να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες της τέχνης του Acting on Camera.

*Το NYAS σας δίνει την δυνατότητα να υπάρξετε μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όχι μόνο μέσα από τα ήδη διαμορφωμένα προγράμματά του, αλλά και επιλέγοντας μεμονωμένα μαθήματα, διαμορφώνοντας ένα δικό σας προσωπικό ευέλικτο πρόγραμμα.

ΕΦΗΒΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (απογευματινά & σαββατοκύριακα)

Τα εφηβικά τμήματα προσφέρουν γερές βάσεις σε κάθε σπουδαστή για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών στο μέλλον.

“To open your mind and to start to find the art in you.”

Musical Performance, Theatre & Film acting, Vocal Studies, Dance Movement Body

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΜΙΜΙΚΗΣ – ΜΑΣΚΑΣ

Με αφετηρία τις τεχνικές και θεωρητικές προσεγγίσεις των Grotowski, Meyerhold, Decroux, η συγκεκριμένη μέθοδος εξωτερικευμένη μέσω της σωματικής ερμηνείας και της δημιουργικότητας του καθένα, θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες στην κινησιολογική σύνθεση και στην σκηνική performance.

Σπύρος Κουβαράς | Compagnie Synthesis 748 – Paris

THEATRE & FILM ACTING CLASSES IN ENGLISH

For performers who want to go to work abroad or want to do English-speaking theatre/film in Greece.

Scene study – Techniques – Text/Character analysis – Voice – Movement

– ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ & MUSICAL THEATRE ΣΧΟΛΕΣ

– For acceptance to universities and performing arts academies (UK & USA)

– Students of NYAS have been accepted to the most respected and famous performing arts schools.

-Coaching for auditions for theatre & film in foreign productions

– ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ (musical, θέατρο & κινηματογράφος)

Επιλέγοντας και δουλεύοντας πάνω σε μονολόγους και τραγούδια που αντιπροσωπεύουν εσάς. Συμβουλές για το βιογραφικό και τις φωτογραφίες σας. Τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει ένα σκηνοθέτη να σας επιλέξει για το ρόλο.

Τμήματα: Πρωϊνά, Απογευματινά & Σαββατοκύριακο

Οι εγγραφές για το έτος 2016-17 ξεκίνησαν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλεφώνα και e-mail (με ονοματεπώνυμο & τηλ. επικοινωνίας) για πλήρη ενημέρωση για όλα τα προγράμματα και μαθήματα.

Νίκος Κατής | καλλιτεχνικός διευθυντής

Ο Ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης σπούδασε υποκριτική στη διεθνούς φήμης Royal Academy of Dramatic Arts στο Λονδίνο & σκηνοθεσία δίπλα στον πολυβραβευμένο Gene Feist, σκηνοθέτη & ιδρυτή του θεάτρου Roundabout του Broadway (Ν.Υόρκη). Επίσης κοντά στους μεγάλους δασκάλους: Ούτα Χάγκεν, Μαρσέλ Μαρσώ, Στέλλα Άντλερ κ.ά. 

Έχει σκηνοθετήσει πάνω από είκοσι πέντε έργα κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Λονδίνο και περιφερειακά θέατρα των ΗΠΑ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 30 θεατρικά εργά σε Νέα Υόρκη (Broadway & off-Broadway), Βοστώνη, Λονδίνο, Δουβλίνο, Κολωνία όπου συνεργάστηκε με γνωστούς ηθοποιούς (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζον Τορτούρο, Λίαμ Νίσον, Κρίστοφερ Γουόκεν κ.ά.). Στην Ελλάδα πρωταγωνίστησε στις “Μέρες Καθαριότητας” σε σκην. Μ. Μαρμαρινού. 

 Έχει διδάξει υποκριτική σε δραματικές σχολές, πανεπιστημία και σεμινάρια σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Λονδίνο, Λιλ, Λάρνακα, Αλεξάνδρεια, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.λπ.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πρόβες  για το «Kingdom of Earth»του Τενεσί Ουίλιαμς με πρωταγωνιστές την Παναγιώτα Βλαντή, τον  Ορέστη Τζιόβα και τον Ανδροκλή Δεληολάνη, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Olvio τον Οκτώβριο.

New York Acting Studio, Professional Performing Arts

Μιαούλη 11, 3ος όρ., Ψυρρή (30 μ. από μετρό Μοναστηράκι)

Τηλ. 2103211445 κιν. 6977906166

www.facebook.com/New-York-Acting-Studio-282059245143088/?fref=ts

e-mail:  [email protected]

 

fb-share-icon2000
Tweet 2k
error: Content is protected !!