Skip to main content

Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες των χορών των καλοκαιρινών του παραγωγών ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού και ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού αναζητά γυναίκες ηθοποιούς ηλικίας από 23 έως 30 ετών (έτος γέννησης 1986 έως και 1993).
 Στην ακρόαση, που θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, σε ημερομηνίες που θα σταλούν σε προσωπικά emails από το γραφείο σκηνής, θα κληθούν οι ηθοποιοί εκείνοι που θα επιλεγούν από τους σκηνοθέτες και τους καλλιτεχνικούς τους συνεργάτες βάση του βιογραφικού τους, το οποίο θα έχει κατατεθεί εντός προθεσμίας.
Στην επιλογή των βιογραφικών θα συνεκτιμηθούν θετικά τα εξής:
– Καλή γνώση κρουστών (μεμβρανόφωνων ή ιδιόφωνων συγκεκριμένου ύψους) ή ορχηστρικών πνευστών (όπως φλάουτο, όμποε, κλαρινέτο κλπ).

– Καλή επίδοση στο χορό και το τραγούδι.

– Ικανότητα στον αυτοσχεδιασμό.

Οι συμμετέχουσες στην α’ φάση της ακρόασης δεν χρειάζεται να έχουν προετοιμάσει κάτι (όπως κείμενο, τραγούδι ή αυτοσχεδιασμό). Οι σκηνοθέτες και οι καλλιτεχνικοί τους συνεργάτες θα τους δώσουν επί τόπου το υλικό πάνω στο οποίο θα διαγωνιστούν. 
Στις υποψήφιες που περάσουν στην β’ φάση της ακρόασης, ενδέχεται να ζητηθεί ένας μονόλογος της αρεσκείας τους.

Σημείωση: Όσες συμμετέχουσες γνωρίζουν κάποιο από τα προαναφερόμενα μουσικά όργανα θα θέλαμε, αν υπάρχει δυνατότητα, να τα έχουν μαζί τους στην ακρόαση.
Κατάθεση βιογραφικών
Από Τετάρτη 23/12/15 μέχρι και Κυριακή 3/1/16:

– ηλεκτρονικά στο email [email protected] με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ».
Η ενημέρωση των υποψηφίων στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλες οι ενδιαφερόμενες που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός προθεσμίας θα ειδοποιηθούν από το γραφείο σκηνής μέσω email για το αν θα συμμετάσχουν ή όχι στην ακρόαση από την Τρίτη 5/1/16 μέχρι και την Κυριακή 10/1/16 το αργότερο. 
Οι υποψήφιες που επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους , σημείωμα και μία φωτογραφία . Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

fb-share-icon2000
Tweet 2k
error: Content is protected !!