Skip to main content

Με μία ιδιαίτερη προσφορά ξεκίνησε η προπώληση της επιστροφής της πολυαναμενόμενης παράστασης των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Μπαμπά… Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο ανακαινισμένο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης – Ριάλτο.

Από σήμερα και μόνο έως την πρεμιέρα της παράστασης στις 13 Δεκεμβρίου, το κοινό θα μπορεί να προαγοράζει τα εισιτήρια, του για όποια μέρα και παράσταση επιθυμεί για όλη τη διάρκεια της σαιζόν, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει μόνο για αυτούς που θα προσέλθουν στο ταμείο του θεάτρου Αλέκος Αλεξανδράκης – Ριάλτο  στην οδό Κυψέλης 54.

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

 

Η μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) και παρουσιάστηκε σε όλη την Ελλάδα σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες
Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές.                                                              Ένα νούμερο ρεκόρ που προβλέπεται να συνεχίζει να αυξάνεται. 

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας με ανανεωμένη και σύγχρονη ματιά. 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ και 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Πρωταγωνιστούν οι:

Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος,

Παρθένα Χοροζίδου, Τάσος Παλαντζίδης,

Σοφία Μουτίδου, Παντελής Καναράκης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Πατρίκιος Κωστής, Θωμάς Πανδής

και η Χρυσούλα Διαβάτη

Προβολή-Επικοινωνία: Γκέλλυ Σαρηγιάννη,6974063551

Θέατρο  ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ – ΡΙΑΛΤΟ

Κυψέλης 54

Τηλέφωνο: 211 4107764

fb-share-icon2000
Tweet 2k
error: Content is protected !!