Skip to main content

Παρόλο που προσπαθούν κατά καιρούς να πείσουν σε συνεντεύξεις που δίνουν ότι η σωστή διατροφή και η γυμναστική τις κρατά σε φόρμα ωστόσο το μυστικό της ομορφιάς τους μάλλον κρύβεται στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού τους. Από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μέχρι και την Τάιρα Μπανκς, την Εμανουέλ Μπεάρ και την Μέγκ Ράιαν σχεδόν όλες οι διάσημες του Χόλιγουντ έχουν κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει από τις εκθαμβωτικές και σέξι εμφανίσεις τους. Ο αδυσώπητος χρόνος δεν φαίνεται να τις αγγίζει όπως τις θνητές γυναίκες αφού όσο περνούν τα χρόνια ”ξαναγεννιώνται”. Ωστόσο κάποιες αλλά και κάποιοι “ξαναγεννιώνται” στην κυριολεξία μάλλον με…καταστροφικά αποτελέσματα αφού η υπερβολή και η άνιση μάχη με το χρόνο οδηγούν στην πλήρη παραμόρφωση!

1. Jocelyn Wildenstein

Με πλαστικές επεμβάσεις αξίας 4.000.000 δολαρίων, θα μπορούσατε κι εσείς να μοιάζετε με αιλουροειδές, όπως (νομίζει ότι) έκανε και η Jocelyn Wildenstein
2. Suzanne Somers

Μάγουλα, μύτη, λίφτινγκ, φρύδια, χείλια: Τίποτα απείραχτο δεν άφησε η Suzanne Somers
3. Mickey Rourke

Ο Mickey Rourke έκανε ανακατασκευή του προσώπου στα μάγουλα και τη μύτη του, και καλά για την αποκατάσταση των ζημιών που προέκυψαν από το μποξ.
4. Lil Kim

Το μοναδικό πράγμα που δεν έχει αλλάξει πάνω της η Lil Kim, είναι το ύψος της. Αν μπορούσε όμως , σίγουρα θα το είχε αλλάξει κι αυτό.
5. Barry Manilow

O Barry Manilow με το “Can’t Smile Without You”, μάλλον δεν μπορεί πια να μας χαμογελάσει καθόλου
6. Joan Rivers

Η κωμικός Joan Rivers μετά από περίπου 700 επεμβάσεις.
7. Sharon Osbourne

Σύζυγος του Ozzy, η Sharon Osbourne έχει παραδεχθεί ότι έχει προχωρήσει σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, λέγοντας πως όπως ο άντρας της έχει εθισμούς, έτσι και αυτή είναι εθισμένη με τους πλαστικούς χειρουργούς.
8. Donatella Versace

Για την Donatella Versace τα λόγια είναι περιττά, αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της
9. Courtney Love

Η Courtney Love είναι λίγο υπερβολική με αυτά τα χείλη και την καινούργια της μύτη.
10. Lisa Rinna

Όλοι μιλούν για το κορμί της Lisa Rinna, όμως κάλλιστα θα μπορούσαν να μιλάνε και για τα φουσκωμένα της χείλη.
11. Bruce Jenner

Ο γνωστός αθλητής, Βruce Jenner μάλλον έπεσε θύμα πολλαπλών αποτυχημένων πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων και ιδού τα αποτελέσματα.

12. Daryl Hannah

Στη δεκαετία του ’80 και του ’90 η Ντάριλ Χάνα ήταν μία από τις ομορφότερες στο Χόλιγουντ.

Με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, η ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά υπέκυψε στο νυστέρι και τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

13. Pamella Anderson

Η Πάμελα Άντερσον η οποία δεν έχει κάνει μόνο πλαστική στο στήθος αλλά σε όλο το πρόσωπο της, ωστόσο οι τελευταίες της εγχειρήσεις ήταν καταστροφικές τόσο για την ίδια όσο και για την καριέρα της.

14. Emmanuelle Béart

Πρόσφατα η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Εμανουέλ Μπεάρ, ξεκίνησε εκστρατεία κατά των πλαστικών αφού από τις πολλές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί μόλις από τα 27 χρόνια τώρα έχει αρχίσει να παραμορφώνεται.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο πλευρό του Τομ Κρουζ στην ταινία Επικίνδυνη Αποστολή, μιλώντας στην εφημερίδα «Le Monde», στα 27 της έκανε την πρώτη πλαστική επέμβαση στα χείλη, αλλά δεν πήγε καλά και ακολούθησε κι άλλη επέμβαση.

Η ηθοποιός, που είναι σήμερα 47 χρόνων, έχει κάνει διάφορες πλαστικές επεμβάσεις για τις οποίες δηλώνει μετανιωμένη, καθώς ,όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αν ήξερα ότι θα παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου θα είχα προσέξει περισσότερο».

Πηγή

 http://www.iatropedia.gr/omorfia/ta-diasima-atichimata-tou-liftingk-foto/33057/

fb-share-icon2000
Tweet 2k
error: Content is protected !!